Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterem avató ünnepsége

2012 - Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterem avató ünnepsége - 1Az Amerikai Kereskedelmi Kamara 2010-ben a vörösiszap sújtotta Devecser Gárdonyi Géza Általános Iskola megsegítésére gyűjtést indított, melynek eredményeképpen az Alapítvány korábban a devecseri és kolontári iskoláknak 6,5 millió forint adományt adott át.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara 2010-ben a vörösiszap sújtotta Devecser Gárdonyi Géza Általános Iskola megsegítésére gyűjtést indított, melynek eredményeképpen az Alapítvány korábban a devecseri és kolontári iskoláknak 6,5 millió forint adományt adott át. Ez az összeg lehetőséget adott a tragédia után a tornaterem részbeni, és az iskolaudvarok rendbetételére.

2012 - Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterem avató ünnepsége - 3A jelenleg átadásra került tornaterem felújításához 4,5 millió forinttal járultak hozzá az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) tagvállalatai. Ebből az öltözőt újították fel, és felszerelési tárgyakat vásároltak az iskola tanulói részére.
2011-ben a Kamara tagvállalatai önkéntes munkával is segítettek az iskolának, közel 70 fő részvételével kerítést festettek, és a Petőfi tér 11. alatti játszóteret alakították ki.

Kiemelkedő adományozók voltak: Amerika Ház Alapítvány, Celanese Hungary, Columbian Tiszai Koromgyártó Kft., Dow Hungary Chemicals, Exxonmobil Hungary, RSM DTM Hungary.