Adományozni szeretnék

 

Kedves segíteni kész Barátunk!

Kérjük látogasson el  „Aktuális adománygyűjtés” menüpontba, az ott leírtak alapján eldöntheti, tud-e az ott szereplő konkrét kérésekkel kapcsolatban bármilyen segítséget adni.

Ha az Ön felajánlása nem egyezik az aktuális igényekkel, akkor is örömmel várjuk adományát, önkéntes munkáját, szakértelmét (például háztartási eszközök, könyvek, szállítás, szervezési munkák,  tanácsadás), hiszen működésünk egyik mozgatórugója az önkéntesség.

Ha pénzt szeretne adományozni, azt legegyszerűbben banki átutalással teheti meg.

SZÁMLASZÁMUNK:
OTP Bank  11711003-21482753
IBAN: HU68 1171 1003 2148 2753 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Ha szeretné, hogy nevét az adományozók között ne tüntessük fel, kérjük az átutalás megjegyzés rovatába az „anonim” szót írja. Ha adományának kedvezményezettjét meg szeretné határozni, kérjük tüntesse fel a „Aktuális adománygyűjtés” menüpontban található nevet/célt is.

Céges adomány esetén a cég nevének, adószámának feltüntetése mellett, a közcélú adomány egyéb ráfordításként történő elszámolásához, a szükséges igazolás törvényes határidőn belüli kiállítását garantáljuk. Ehhez azonban kérjük adja meg elérhetőségét  e-mailen keresztül: info@amchamfoundation.hu.

Ha használati tárgyat szeretne adományozni, jelezze e-mailben. Kérjük, csak használható (működőképes), tiszta használati tárgyakat ajánljon fel, és adja meg azt a dátumot, ameddig tárolni tudja. Sajnos az adományokat nem tudjuk raktározni, ezért nagyobb tárgyak esetében csak akkor ajánlja fel, ha segíteni tud a célba juttatásban is.

Ha idejét, szakértelmét ajánlja fel, kérjük, minél pontosabban írja le felajánlásának részleteit.

Bármilyen felajánlását  az info@amchamfoundation.hu email címre várjuk!

main_image_contact

TEGYÜK SZEBBÉ EGY GYERMEK NAPJÁT!
Minden forint segít, minden forint számít!