Változás! Önkéntes nap április 18-án elmarad! a pályázat folytatódik!

Tisztelt Partnereink!

Az AmCham Alapítvány a közelmúltbeli COVID-19 járvány miatt úgy döntött, hogy óvintézkedéseket tesz, mivel a támogatott gyermekek, önkénteseink, tagjaink, és partnereink egészsége, és biztonsága kiemelkedõ jelentõséggel bír számunkra. A magyar kormány által bejelentett intézkedések, szabályozások miatt, várhatóan március-április időszakában rendezvényeinket nem tudjuk megtartani.

Ennek értelmében az április 18-ra meghirdetett vállalati önkéntesek napját, és a betervezett Kód Teátrum előadások megtartását is elhalasztjuk, ezzel is biztosítva a partnereink, önkénteseink, és az alapítvány munkatársainak egészségét, és biztonságát. A rendezvények pótlólagos megtartásának lehetséges dátumát egyenlőre nem tudjuk megmondani, a kialakuló helyzettől tesszük függővé.

A Spring Buzz-ra és DMH-ra meghirdetett pályázatunk azonban továbbra is él, kérjük, hogy akinek szüksége lenne Önkénteseink segítségére feltétlen készítsék el a pályázatukat, és juttassák el nekünk legkésőbb április 15-ig (Módosított dátum!)

A pályázati csomag továbbra is elérhető: www.amchamfoundation.hu címen, vagy e-mailben kérhető a megadott e-mail címen.

Folyamatosan frissítjük rendezvényeink állapotát weboldalunkon, ezért kérjük, hogy először ott ellenőrizze. Ha további kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ACF munkatársai nem működnek hivatalban, otthoni munkavégzés alatt állnak, telefonon és e-mailben elérhetőek munkaidőben.

Köszönjük megértésüket – kívánjuk, hogy maradjanak egészségesek!

AmCham Alapítvány munkatársai
e-mail: info@amchamfoundation.hu

Nem fertőz, de tud segíteni!

Ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át, és abból mi sok hátrányos helyzetben élő gyermeknek tudunk segíteni!

Hogyan? Tehetséggondozással, nyelvtanulásuk támogatásával, felvilágosító munkával a közösségi média használata terén, önkéntes megmozdulások keretében környezetük szebbé tételével.

A kedvezményezett neve: Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány

Kedvezményezett adószáma: 18106400-1-41

Ha együtt segítünk, minden sikerül! Fogjunk össze a hátrányos helyzetben élő gyermekekért!

A honlapunkon olvasható beszámolóból megismerhetik, mire fordította az AmCham Alapítvány a 2019. évi támogatásokat.