Csatlakozz adománygyűjtésünkhöz ! – Egyenlő esélyt a távoktatásban!

Kedves leendő Támogatónk!

Reméljük levelünk jó egészségben talál téged! Azért írtuk ezt a levelet, mert az AmCham Alapítvány új kampányt indított az Adjukössze.hu weboldalon. Ezzel kapcsolatban kérnénk a segítséged.

A COVID- 19 világjárvány miatt a legtöbb iskola átállt a teljes vagy részleges távoktatásra, amihez a laptopok vagy tabletek elengedhetetlennek minősülnek. Míg a háztartások többségében ez nem jelent problémát, addig a gyermekotthonban élő gyerekek nem rendelkeznek elegendő technikai eszközzel, így az oktatásuk hátrányba kerül. Egy-egy lakóegységben 10-12 gyermek él, és tanul együtt (különféle korcsoportok), és bizony jó, ha egy laptop áll a rendelkezésükre és pár mobiltelefon.

A gyermekek egyik alapvető joga, hogy megfelelő szintű oktatásban részesüljenek. Ez azonban a jelentős eszközhiány miatt nem tud megvalósulni, és ezek a gyerekek nehezen tudják tartani a lépést a társaikkal.

Most pénzt gyűjtünk, hogy laptopokat és tableteket tudjunk ajándékozni az állami gondozásban, nevelőotthonokban élő gyerekek részére, hogy teljes mértékben részt tudjanak venni a távoktatásban. Az Adjukössze.hu oldalon egyszerűen adományozhatsz ezzel segítve a gyerekeket.

Karácsony alkalmával sokan kérik ajándékba, hogy ne vegyenek részükre semmit, hanem a nevükben adományozzanak alapítványoknak, rászorulóknak. Ha szeretnél te is ilyen jellegű ajándékot adni, akkor nincs más dolgod, mint e-mailt írni nekünk az info@amchamfoundation e-mail címre és mi egy névre szóló igazolást adunk az adományról, melyet egy-két napon belül elektronikusan eljuttatunk hozzád.

Ha teheted adományoddal segíts te is nekünk, hogy a gyerekek egyenlő eséllyel induljanak a távoktatásban.

Ehhez annyit kell csak tenned, hogy ide klikkelsz