AmCham Foundation Vállalati Önkéntesek Napja

 

„A DAY TO MAKE IT HAPPEN!”
2015. október 3. 9:00-15:00
Bólyai Gyermekotthon: 1118. Budapest, Breznó köz 10-12.

A Budapest, XI. Bólyai Gyermekotthonban élő gyermekeket fogják önkénteseink segíteni az AmCham Alapítvány Vállalati Önkéntesek napján (A Day to Make it Happen)

Még várjuk a segítő kezeket, egészen október 2-ig jelentkezhettek (e-mail: foundation@amcham.hu)!

A Gyermekotthonról információ:
Gyermekotthonokban Élő Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány a Bólyai Gyermekotthonban nevelkedő állami gondoskodás alatt álló gyermekeket támogatja. Az önkéntes munka helyszíne a Breznó köz 10-14. (XI. kerület) lesz, ez a szakmai egység önálló gazdálkodással 2010-ben került a Bólyai Gyermekotthon vezetéséhez. Ehhez az egységhez kert is tartozik, és pályázatukkal, Tündérkert-Boszorkánykonyha Projektjükkel itt a gyermekek részére a növény és kertgondozás lehetőségét szeretnék kialakítani. Önkéntes munka feladatai: kis konyhakertek, ágyások, virágoskertek, gyógy- és fűszernövényes szigetek kialakítása, bővítése, zöld területek rendbetétele, valamint kinti pihenősarok/terület kialakítása, stb. 

Szükségünk lenne a munka végzéséhez 20-30 raklapra, fűszernövényekre, évelő virágokra. Kérjük, hogy ha ebben tudtok segíteni – akár saját kertből palántával, dugvánnyal írjatok: foundation@amcham.hu vagy amchamalapitvany@gmail.com

acf small