Meghívó

Tisztelettel meghívjuk, és szeretettel várjuk Önt és Partnerét az Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány fennállásának 30. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi színházi előadásra

2019. november 7-én, 18:00-21:00 óra

Helyszín:         Vakok Iskolája, Nádor Terem
1146. Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.

Különleges estére invitáljuk önöket, ahol mindenki szereplője, és nem vendége lesz a programnak. 30 év sikere és eredménye nem jöhetett volna létre az AmCham vállalatok, az önkéntesek, és a civil szervezetek nélkül.

A köszöntőkön kívül körünkben tudjuk majd Török Ákost (Rajki Zsuzsa ösztöndíjas zongoraművészt), és az Alapítvány Kód-Színházának diákszínészeit is.

PROGRAM:

18:00-18:30   Érkezés

18:30              Köszöntő, emlékezések és sok más meglepetés

19:15              ACF-Kód Teátrum „Ismeretlenek” című előadása gyermekszínészek                                           előadásában.

Improvizációkon alapuló jelenetek a fiatalok hétköznapjaiból a virtuális kapcsolatok veszélyeiről, hibáiról. 4 különböző valóságos történeteken alakuló eseménysorozatot mutatunk be, melyek között interaktív kahoot! kérdésekkel vonjuk be a nézőket, hogy anonim módon Ők is elmondhassák szokásaikat és tapasztalataikat. Rendezte: Nagy L. Tamás

20:00              Esemény zárása

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációját küldje el minél előbb nekünk! Jelentkezési határidő: 2019. november 3.

Regisztrálok!