Mivé lett az autógumi!? ;) avagy ismét egy önkéntes nap

 

Az önkéntes nap, amikor nem tudsz festékmentesen hazamenni! 😀

ENG ->scroll down for the English content 

2022. november 06-án az AGA Gyermekotthonba szerveztünk egy kis létszámból álló csapatot a Tata Consultancy Services Magyarországi fiókjának dolgozóiból. Az otthon kérése az volt, hogy az általuk összegyűjtött gumiabroncsokból varázsoljunk kerti dekorációkat az itt lakó gyerekek bevonásával, amelyhez a festékek egy részét is biztosították. Alapítványunk vásárol még további színeket a project-hez. Megérkezésünkkor nagy ’örömzsizsegés’ alakult ki a gyerekek között, mert annyira szerettek volna már minél előbb festeni! De előbb csoportokat alakítottunk és minden csoport választott magának egy előre kinyomtatott mintát. Minden csoportnak volt egy felnőtt vezetője. Alapos átbeszélés után kezdhettünk neki az előkészítésnek majd utána a festésnek. Sajnos, a borús és páradús időjárás nem kedvezett ennek a tevékenységnek; nagyon nehezen száradt a felvitt festékréteg! Az alapokat megfestettük dél előtt. A gyermekotthon lángos ebédre hívta meg önkénteseinket, amit a gyerekekkel együtt fogyasztottunk el. Ebéd után összeraktuk az abroncsfigurákat és ráfestettük a díszítést.

Az otthonban több csoportban élnek a gyerekek. Ezen a napon a ’Sün’ csoport volt a legaktívabb! Köszönjük Nekik ezt a felejthetetlen napot!

Az eseményről készült facebook bejegyzésünket itt nézheted meg:
https://www.facebook.com/267559590272373/posts/1831661663862150/ 

Kérjünk, hogy lájkold facebook oldalunkat és oszd meg bejegyzéseinket, amikor csak teheted! 🙂
https://www.facebook.com/amerikaikereskedelmi.kamaraalapitvany
@amerikaikereskedelmi.kamaraalapitvany 

 Amennyiben kedvet érzel hozzá, várjuk a saját beszámolódat az eseményről! 😉 

Köszönjük, hogy együtt tölthettük ezt az időt! 

 

EN 

On 06 November 2022, we organized a small team of volunteers of Tata Consultancy Services Hungary branch at AGA Children’s Home. The children’s home asked us to create garden decorations from the tires they had collected, with the involvement of the children living there, for which they provided some of the paints. Our foundation will bought more colours of paint for the project. When we arrived, there was a big ‘squeal of joy’ among the children as they were so eager to paint! But first we formed groups and each group chose a pre-printed pattern. Each group had an adult leader. After a thorough discussion we started the preparation and then the painting. Unfortunately, the overcast and humid weather was not ideal for this activity; it was very difficult for the paint to dry! The bases were painted before noon. The children’s home invited our volunteers for a lunch of lángos, which we ate with the children. After lunch, we assembled the tire figures and painted the decorations. 

The children at the home are divided into several groups. On this day the ‘Sün’ (hedgehog) group was the most active! We thank them for this unforgettable day! 

You can find our facebook post about the event here:
https://www.facebook.com/267559590272373/posts/1831661663862150/ 

Please like our facebook page and share our posts whenever you can! 🙂 

https://www.facebook.com/amerikaikereskedelmi.kamaraalapitvany
@amerikaikereskedelmi.kamaraalapitvany 

 If you feel like it, we look forward to your own coverage of the event! 😉 

Thank you for the time we spent together!