PÁLYÁZAT 2023

 

Tisztelt Szervezeti Vezető!
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Örömmel értesítjük, hogy az Amerikai Kereskedelmi Kamra Alapítvány (AmCham Alapítvány) 2023. évben is kiemelt feladatának tekinti a gyermekotthonokban élő gyermekek életkörülményeinek, javítását digitális oktatásának fejlesztését, ezért a mellékletben megtalálható pályázatot írjuk ki gyermekotthonok intézmények és szervezetek pártfogására.

Amennyiben érdekli Önöket az általunk kínált lehetőség, akkor segítse munkánkat azzal, hogy az alábbi linken elérhető igényfelmérő pályázati kérdőívet mielőbb kitölti és határidőig (2023.április 10.) beküldi:

https://forms.gle/SvLdYxzjJS8zbq8C8

Kérjük, hogy jelölje és írja le: érdekli e alapítványunk által kiírt pályázati lehetőség, illetve a felsorolt programjaink közül, melyeken vennének részt vagy milyen segítségnyújtást fogadnának tőlünk szívesen.

Küldetésünkkel összhangban a pályázattal a tartósan, vagy váratlan esemény miatt segítségre szorulók, elsősorban gyermekek, az őket ellátó vagy segítő intézmények, szervezetek pártfogása a célunk.

A linken található pályázat 4 fő tevékenység köré csoportosul:

  • Digitális oktatás, közösségi média használat
  • Tehetségfejlesztés: Karrier Tájoló program
  • Önkéntes munkával nyújtott segítség (tavaszi dátum:2023. május 13.)
  • Szabadidő tartalmas eltöltése – Nyári, szünidős kalandok vagy hétvégi programok

Önök pályázhatnak csak 1-1 fő tevékenységi körre, de akár az összesre is. A pályázat elbírálásánál Kurátoraink nem veszik figyelembe, hogy melyik intézmény hány tevékenységnél nyújtotta be igényét és azt sem garantálják, hogy aki az összesre kiírt lehetőségre jelentkezik, az mindet meg is fogja nyerni.

Kérjük, hogy jelöljék a linken elérhető felületen, hogy mely programok érdekelhetik Önöket, és válaszaik alapján keressük majd együttműködési lehetőségeket. A helyszínek kiválasztása a kapott válaszok kiértékelése és a kuratóriumunk döntése után történik.

Visszaküldési határidő: 2023. április 10.

Ha kérdése lenne az alábbiakkal kapcsolatban, kérjük küldje azt el az info@amchamfoundation.hu email címre.
Üdvözlettel:

Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány – AmCham Alapítvány