Iskolaudvar szépítés – LEGO Hungary önkéntesei segítettek

A LEGO Hungary Kft 25 lelkes munkatársa közreműködésével a Budapest XVIII. Kerületi SOFI Sofi-liget iskolaépületében nagyszabású iskolaudvar-szépítésre került sor. 

Lego08

 

Alapítványunk közvetítésével valósult meg ez az önkéntes segítségnyújtás. Mindig örömmel keressük meg a vállalati  csapatoknak azt a lehetőséget, ahol önkéntes munkát végezhetnek, és csapatépítéssel kiegészítve, jó hangulatban végzett munkával nyújthatnak segítséget, egy rászoruló gyermekintézménynek.

Lego06

A Legósok nagy örömmel érkeztek az iskolába, és gyorsan összebarátkoztak  a gyerekekkel. A szakiskolás fiúkkal, lányokkal együtt ásót, kapát ragadtak, sziklakertet építettek, növényeket ültettek, bokrokat metszettek, padokat festettek, és még a betonozástól sem riadtak vissza. Az ovisok kiskertje gyönyörűen megújult, és az akció szervezőinek jóvoltából  új udvari játékok, libikóka, kis házikó, homokozóasztal beállítására is sor került.
Az önkéntes munka résztvevői nem csak dolgozni jöttek, hanem értékes ajándékokkal is meglepték a kicsiket, nagyokat. Köszönjük lelkes munkájukat!

Lego18