Pályázat Gyermekintézmények részére

Pályázati felhívás 

Pályázók köre: gyermekintézmények (iskola, óvoda, gyermekotthon, lakásotthon, anyaotthon, egyesület, alapítvány, egészségügyi intézmény)

Pályázni 0-18 év közötti gyermekcsoport érdekében lehet.

A pályázat keretében önkénteseink kétkezi segítségét kérhetik, a munkához szükséges anyagokat a részt vevő cégek, és/vagy alapítványunk biztosítja, amennyiben Önök nem rendelkeznek vele. 

Alapítványunk 2020 év során két alkalommal tervezi a vállalati önkénteseket mozgósítani: május vagy június hónapban – Spring Buzz, és ősszel október 3-án  “a Day to Make it Happen (DMH)” Corporate Volunteer Day keretében. Az előző évek tapasztalatai alapján több mint 100 fő önkéntes dolgozik ezeken a napokon a kiválasztott projekteken.

Amennyiben a megjelölt dátumok egyike sem alkalmas szervezetüknek, a pályázati anyag elkészítésével, és az Önök által kért időpont megjelölésével, esélyük nyílhat egy önállóan dolgozó AmCham tagvállalat önkénteseinek a segítségét kérni. A közvetítést, Alapítványunk elvégzi. Válaszaik alapján összeállítunk egy listát, melyben kiajánljuk mint lehetőséget tagvállalatainknak és rájuk bízzuk, hová szerveznek saját dolgozóiknak önkéntes munkavégzést. 

A pályázati anyagban lévő kérdések megválaszolásával segítik majd az önkénteseink munkáját, és reméljük, hogy pontosan azt tudjuk majd nyújtani, amit szeretnének. 

Visszaküldési határidő: 2020. április 15. 

Ha kérdése lenne a pályázattal kapcsolatban, kérjük küldje azt el a info@amchamfoundation.hu email címre.

Pályázati dokumentáció: Önkéntes nap pályázat_2020