ACF Nagylelkűségi Díj 2016 nyertesei

Az alapítványunk 2005-ben hívta életre a „Nagylelkűségi Díj”-at (Generosity Award), melyet köszönetképpen azon támogatóinak ad át, akik az adott évben, magukhoz mérten, a legjobban segítették elérni céljait.

Az Amcham Alapítvány 2016-ban 270 fő önkéntest mozgatott meg, akik több mint 2000 munkaórában nyújtottak segítséget különböző alapítványok, gyerekotthonok és kórházak rászorultjainak – és így elmondhatjuk, hogy az AmCham Alapítvány idén 10 intézmény több mint 1000 gyermekéhez jutott el.

Szeretnénk egy idézettel köszönetet mondani mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett az Alapítvány akcióiban, és biztatni a még hezitálókat, hogy tegyenek ők is jót!

„A nagylelkűség fogékonnyá és készségessé teszi az embert az erkölcsi jóra.
A nagylelkű megérti a másik embert, megérti a gyöngébbet, inkább adni akar, mint kapni, könnyedén beismeri a hibáját, tévedését is elismeri; könnyed jósággal tud megbocsátani. A nagylelkű azért is gazdag, mert örül más értékeinek, s ezáltal részesül azokból.”

És vissza a Nagylelkűség díjhoz. Nehéz volt a választás, hiszen minden résztvevő maga is hős, és díjat érdemelne. Az idei győztesek a jó ügy melletti elkötelezettségükön túl, 90 fővel és 720 órányi önkéntes munkával járultak hozzá az ACF akcióihoz a kiválasztott gyermekintézményeknél.
A ide nyertesek a Lexmark Magyarország és a Tata Consultancy Services.

thx-kicsik-005 thx-kicsik-006