Látogatás a Korda Filmstúdióba – Fedezze fel a filmgyártás lenyűgöző világát az ACF-el!

Járt már működő filmstúdióban? Tudja, hogyan néz ki és miből készül egy díszlet? Ha nem, jöjjön el hozzánk és sétáljon ott, ahol a The Martian – Mentőexpedíció forgatásakor Matt Damon és Kate Mara Ridley Scott irányítása alatt dolgozott, vagy éppen a Pokolfajzat 2 – Az Aranyhadsereg (Hellboy 2. – The Golden Army) díszletében Ron Perlman és Selma Blair, a középkorban játszódó A Borgiák (The Borgias) című TV-sorozat díszletében pedig Jeremy Irons játszották el híres jeleneteiket.

kiallitas-1-1-380x250 kiallitas-2-1-380x250 kiallitas-3-1-380x250

Időpont: 2016. december 3, szombat
Helyszín: Korda Filmstúdió
Cím: Etyek GPS: 47″26’18.16, 18″43’50.35

Program:
10:35 – 11:00 Regisztráció
11:05 – 12:30 Korda emlékkiállítás, Interaktív kiállítás, Stúdiótúra
12:45 – 13:15 ACF  beszélgetés a résztvevő gyermekeknek, filmes szakmák                                                         bemutatkoznak, milyen is ez a digitális világ

Részvételi díj:   

  • Gyermek: 2 500 Ft/fő (14 éves korig – 6 év alatt ingyenes)
  • Felnőtt: 4 000 Ft/fő
  • Családi (2 felnőtt + 1 gyermek) 9 000 Ft
  • Családi (2 felnőtt + 2 gyermek) 10 000 Ft
  • Virtuális jegy: 4 000 Ft/fő 

A szabadtéri stúdiótúra időtartama mintegy 30-40 perc. Kényelmes lábbeli, meleg öltözet javasolt.

Regisztráció:
Részvételi szándékát, és a résztvevők nevét kérjük az amchamalapitvany@gmail.com címre szíveskedjen elküldeni. A részvételi díjat kérjük szíveskedjék az AmCham Alapítvány 10800007-70000001-00127008 számlájára utalni, az utalás bizonylatát e-mailben megküldeni.

A RÉSZVÉTELI DÍJ ADOMÁNY, minden felnőtt jegy megvásárlásával támogat egy HÁTRÁNYOS HELYZETŰ KISGYERMEKET 2016 ÉVI PROGRAMUNKBAN. Igény esetén adóigazolást állítunk ki a befizetett összegről. 

Amennyiben támogatni szeretné Alapítványunk tevékenységét azt itt megteheti! Köszönjük!

A helyszínről:
Korda Filmpark Közép-Kelet-Európa első filmes témaparkja! A Látogatóközpont az 5 éve sikeresen működő Korda Stúdió területén helyezkedik el Budapesttől alig 30 km-re, Etyeken. A látványos szórakoztatóipari komplexum varázslatos világot tár a látogatók elé, rendkívüli élményt nyújtva a filmek szerelmeseinek, bepillantást engedve egy működő filmstúdió kulisszatitkaiba.

Stúdiótúra
A stúdiótúra programja és időtartama a forgatások és az időjárási viszonyok függvényében változhat. Időszakonként különleges, egyedi helyszíneket nyitunk meg a látogatók előtt, amelyek a rendszeres stúdiótúrának nem képezik részét!

Interaktív kiállítás
Törpék és óriások a Gyűrűk urában! Motorozás a Duna-parton! Csatahajó robbantása! Lódobogás a kalandfilmekben! Csak néhány filmes talány, amire, ha nem tudja a választ, most megkaphatja. Saját maga is kipróbálhatja a filmes képi és hang trükköket interaktív kiállításunkon. Kóstoljon bele a filmkészítés varázslatos világába, tekintse meg egyedülálló bemutatónkat a filmgyártás folyamatáról: a filmötlettől egészen a megvalósításig!

Az AmCham Alapítvány a stúdiólátogatással a jelenleg is folyó, a hátrányos helyzetű gyermekek tehetséggondozására  indított gyűjtését szeretné erősíteni.

Azon túl, hogy családjának, gyermekeinek – karácsony előtt – egy felejthetetlen élményt nyújt, minden egyes felnőtt jegy megvásárlásával segíti, hogy vendégül láthassunk egy kisgyermeket az érintett területről. Kérjük, hogy amennyiben nem tud részt venni ezen a mozielőadáson, úgy “virtuális” jegy vásárlásával segítse munkánkat.

Megközelítés
A Korda Filmpark Fejér-megyében, Etyeken található – Budapesttől 28 km

Személygépkocsival: Budapest felől az M1-es autópálya 16-os leágazásnál lehajtunk az 1-es autóútra Tatabánya, majd Biatorbágy irányt követve. Biatorbágyon az első körforgalomban Herceghalom, majd a második körforgalomban Sóskút (Etyek) irányába hajtunk tovább, ezután a sóskúti elágazásnál lehajtunk Etyek felé.